Vacatures & stageplaatsen

Op deze pagina vind je de beschikbare vacatures bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid.

VACATURE ONCOLOGIE/OEDEEM FYSIOTHERAPEUT 30-40 uur

Wij zoeken een gedreven oncologie en/of oedeem fysiotherapeut. Heb jij een specialisatie oncologie fysiotherapie en/of oedeemtherapie of ben je klaar om je hierin verder te specialiseren? Solliciteer vandaag nog!  Bekijk de volledige vacature ..

vacature fysiotherapeut

(Bijna) afgestudeerde fysiotherapeut

Ben jij net afgestudeerd of ben je bijna klaar met je opleiding Fysiotherapie? Heb je zin in een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Dan is dit jouw kans. Stuur je cv en korte motivatie naar [email protected] en wie weet zien we je binnenkort.

vacature fysiotherapie regio venlo

VACATURE FYSIOTHERAPEUT GERIATRIE

Wij zijn op zoek naar een gedreven fysiotherapeut geriatrie in regio Venlo – Venray voor een fulltime dienstverband.

Vind je het leuk om te werken in een multidisciplinair team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze vacature fysiotherapeut geriatrie echt iets voor jou!

Wij zoeken iemand die beschikt over een diploma Master Geriatrie (of in opleiding), kennis van en ervaring met de geriatrische cliënt heeft en proactief is. Bekijk de volledige vacature ..

VACATURE FYSIOTHERAPEUT / MANUEEL THERAPEUT

Heb je zin in een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van collega’s en niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen? Dan is dit jou kans.. Bekijk de volledige vacature ..

vacature fysiotherapeut manueel therapeut

VACATURE FYSIOTHERAPEUT 30-40 uur

Door de groei en ontwikkeling van ons Pees & Spier Expertise Centrum zijn wij op zoek naar een ervaren Fysiotherapeut in regio Venray-Venlo.

Ben je een afgestudeerde fysiotherapeut? Ligt jouw passie bij fysiotherapie en gaat jouw hart sneller kloppen van nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied? Bekijk dan de volledige vacature ..

vacature fysiotherapeut venray baarlo venlo

VACATURE FYSIOTHERAPEUT met affiniteit chronische zorg

Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van gedreven collega’s? Wil je niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen, dan is dit jou kans.

Ter versterking van ons multidisciplinair team zijn wij bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid op zoek naar een gedreven fysiotherapeut met interesse in chronische zorg...

vacature fysiotherapeut

VACATURE FYSIOTHERAPEUT/ MASSEUR/LYMFETHERAPEUT (DE)

Ben jij een (pas afgestudeerd) fysiotherapeut die op zoek is naar een baan? Wil je ervaring opdoen zodat je kunt groeien als fysiotherapeut ?

Physio Plus, onze vestiging in Duitsland, is op zoek naar een Fysiotherapeut voor een fulltime dienstverband

Open sollicitatie

Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, ook voor een stageplaats. Onze praktijk groeit namelijk continu door en de vraag naar mankracht neemt toe, mede door onze goede kwaliteit en ruim 15 jaar ervaring. In onze fysiotherapiepraktijk werken we bovendien samen in een multidisciplinair team, zodat we regelmatig op zoek zijn naar open en ondernemende personen die houden van samenwerken. Wij bieden je een leuke en ontspannen werksfeer in een moderne omgeving.

Sollicitaties en aanvragen voor stageplekken kun je sturen naar [email protected], t.a.v. Vivianne de Vries.