Vacatures & stageplaatsen

Knooppunt Centrum voor Gezondheid groeit. Daarom zijn wij op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Wil je werken bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid en deel uitmaken van ons team? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

(Bijna) afgestudeerde fysiotherapeut
Ben jij net afgestudeerd of ben je bijna klaar met je opleiding Fysiotherapie? Heb je zin in een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Dan is dit jouw kans. Stuur je cv en korte motivatie naar [email protected] en wie weet zien we je binnenkort.

Fysiotherapeut Geriatrie
Wij zijn op zoek naar een gedreven fysiotherapeut geriatrie voor een fulltime dienstverband. Bekijk de volledige vacature ..

Fysiotherapeut / Manueel therapeut
Heb je zin in een toffe nieuwe baan bij een praktijk die graag in jou investeert? Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van collega’s en niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen? Dan is dit jou kans.. Bekijk de volledige vacature ..

Fysiotherapeut 30-40 uur
Door de groei en ontwikkeling van ons Pees & Spier Expertise Centrum zijn wij op zoek naar een ervaren Fysiotherapeut in regio Venray-Venlo. Lees de volledige vacature ..

Fysiotherapeut met affiniteit chronische zorg
Wil je graag samenwerken met een warm en kundig team van gedreven collega’s? Wil je niet alleen onderdeel zijn van ons team maar ook daadwerkelijk waarde toevoegen, dan is dit jou kans. Bekijk de vacature...

Open sollicitatie

Je bent altijd welkom om een open sollicitatie te sturen, ook voor een stageplaats. Onze praktijk groeit namelijk continu door en de vraag naar mankracht neemt toe, mede door onze goede kwaliteit en ruim 15 jaar ervaring. In onze fysiotherapiepraktijk werken we bovendien samen in een multidisciplinair team, zodat we regelmatig op zoek zijn naar open en ondernemende personen die houden van samenwerken. Wij bieden je een leuke en ontspannen werksfeer in een moderne omgeving.

Sollicitaties en aanvragen voor stageplekken kun je sturen naar [email protected]