Eef Bartels

“Ik kan jou wel een handje helpen”

Eef is ergotherapeut van Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Zijn specialisatie is hand- en polstherapie en het werken met de doelgroep ouderen.
Binnen deze praktijk adviseert en begeleidt hij u graag bij de dagelijkse handelingen die voor u van belang zijn, maar nu moeizaam gaan. “Samen bekijken we hoe u deze kunt verbeteren en naar tevredenheid kunt blijven uitvoeren. ”.

Eef is hand- en ergotherapeut bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Zijn specialisatie is hand- en polstherapie en het werken met de doelgroep ouderen. Een handtherapeutische behandeling start altijd met een stukje onderzoek, waarbij Eef indien nodig ook echografisch onderzoek uit kan voeren. Naast het maken van spalken op maat, shockwave therapie en oefentherapie adviseert en behandelt hij ook heel activiteiten-gericht. Zo kan het zijn dat Eef u specifiek behandelt om weer zo snel mogelijk terug te kunnen keren naar uw werk of hobby. Eef is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie.
Naast zijn specialisatie hand- en polstherapie is Eef ook reguliere ergotherapeut. In die context ziet hij veel ouderen in de thuissituatie en adviseert hij hoe mensen zo lang mogelijk en zo zelfstandig/veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Eef is aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.
In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met een stukje sport en bewegen. Je ziet mij geregeld in de sportschool en ik ga graag met mijn gezin in het weekend wandelen in het bos.

KP nummer: 29104414790

handtherapie ergotherapie venlo venray baarlo