Chantal Nijssen

“Het komt er niet op aan hoe oud men is, maar hoe men oud is”

Ik ben Chantal Nijssen, geboren in Baarlo, maar al een tijdje woonachtig in Maasbree. Na het succesvol afronden van mijn stage bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid en het uithelpen bij verschillende sportgroepen, werk ik hier nu al ruim zeven jaar.  

Ooit ben ik begonnen aan de opleiding dansdocente aan het CIOS in Sittard. Hier heb ik kennis gemaakt met de anatomie van het menselijk lichaam, wat ik enorm interessant vond. Na deze opleiding heb ik besloten om dansen als hobby te houden en een opleiding te gaan doen die meer aansloot bij mijn interessegebied. Ik ben de opleiding fysiotherapie gaan volgen aan de HAN in Nijmegen. Daarna heb ik de driejarige masteropleiding Geriatrie Fysiotherapie in Breda afgerond.

Verder heb ik mijzelf gespecialiseerd als Parkinson- en MS-therapeute en blijf ik mezelf ontwikkelen met nieuwe uitdagingen en behandelmethoden. Hetgeen wat ik zo leuk vind, is de uitdaging om ouderen te helpen met het zo lang mogelijk veilig en zelfstandig te kunnen functioneren. 

BIG nummer: 09919852904