Carla Nouwen

“Door uw klacht vanuit verschillende oogpunten te benaderen probeer ik samen met u tot een passende behandeling te komen”

Kennis en enthousiasme kenmerken de doeltreffende werkwijze van Carla. Als fysiotherapeute en bezitster van een master degree in manuele therapie is bij Carla iedere cliënt in vakkundige en vertrouwde handen. Ook op het gebied van dry needling, shockwave, EPTE en echografie bezit ze de nodige kennis. Carla is verder actief op het vlak van arbeidsrevalidatie, waarvoor u als bedrijf, maar ook als individuele cliënt bij haar terecht kunt.

BIG nummer: 19062175004

Carla aan het woord

Mijn naam is Carla Nouwen en ik ben geboren in Beringe, maar tegenwoordig ben ik woonachtig in Panningen. Ik ben nu ongeveer 16 jaar werkzaam bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Waar ik ben begonnen met alleen werken in Baarlo, werk ik nu op onze locatie in Venlo.

Om eerlijk te zijn wist ik niet precies wat ik wilde gaan studeren en was het iemand anders die mij heeft aangeraden om fysiotherapie te gaan doen. Toen ik eenmaal kennis had gemaakt met het vak was ik verkocht en tot op heden doe ik het nog altijd met veel plezier. De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Fontys in Eindhoven en nadat ik wat werkervaring had opgedaan ben ik uit interesse de master manueel therapie gaan doen aan de SOMT in Amersfoort. Naast dat ik nu fysio- en manueeltherapeut ben heb ik me ook nog gespecialiseerd in echo, shockwave en EPTE.

Het leuke aan fysiotherapie vind ik, wanneer iemand komt met een hulpvraag, samen uit te zoeken wat het probleem is en op zoek te gaan naar een passende behandeling.

Naast het werken met mensen ben ik ook graag met dieren bezig ben. We hebben thuis dan ook nog 3 konijnen, 2 katten en 1 hond en soms komt er nog wel eens wat extra’s bij. In mijn vrije tijd ben ik verder graag actief bezig. Dit kan van alles zijn zoals handballen, fitnessen of wandelen. Verder speel ik nog saxofoon en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin.