De beste rugzorg voor jou!

Rugpijn komt veel voor en is vaak hardnekkig van aard. Alledaagse bezigheden gaan steeds lastiger door pijn in je rug. Rugpijn is iets waar iedereen vroeg of laat wel eens mee te maken krijgt. 90% van deze rugklachten zijn van aspecifieke aard. Dat wil zeggen dat er geen pathologische oorzaak aantoonbaar is voor de rugpijn, ofwel een röntgenfoto, MRI-scan of CT-scan tonen geen duidelijke oorzaak voor de rugklachten aan. De rugspecialisten van Knooppunt Centrum voor Gezondheid helpen je graag met behulp van het laatste wetenschappelijk bewezen methode van je rugklachten af. Of leren je beter omgaan met de gevolgen van persisterende rug problematiek. Hierbij maken wij gebruik van zorgplan systematiek en zijn wij derhalve aangesloten bij Rugnetwerk Zuid-Oost Nederland en FysioTopics Nederland.

Persoonlijk

Bij onze rugspecialisten ben je verzekerd van de beste zorg voor je rug. De behandeling begint direct bij je aanmelding. Iedere rugpijn is anders en de behandeling is maatwerk. Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst van je klacht bepaald. Vanuit deze metingen wordt een eerste behandelplan in overleg met jou opgesteld.

De behandeling

Het behandelplan is geprotocolleerd en specifiek ontwikkeld voor lage rugpijn. De behandeling bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, groepstrainingen en online begeleiding. Afhankelijk van de ernst van jouw klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Exclusief bij praktijken van FysioTopics Nederland

Het Zorgplan Rugpijn is ontwikkeld door professionals. Deze behandelwijze wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van FysioTopics Nederland. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor jou. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Last van je rug?

Weer lekker in je vel met Knooppunt!

Lage rugklachten fysio knooppunt centrum voor gezondheid
houdingscheck scoliose

Gratis houdingscheck

Op 24 juni en 1 juli vinden bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid…
blog scoliose schroth venlo venray baarlo

Scoliose Awareness Month juni 2020

Lees de blog van Jolanda, Schroth therapeut, slaapoefentherapeut …
lage rug e-consult baarlo venlo venray

Rugklachten door thuiswerken?

Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden kun je bij ons terecht…
Lage rugklachten onderrugklachten Knooppunt Centrum voor Gezondheid

Lage rugklachten?

Rugklachten zijn de meest voorkomende klachten bij Knooppunt…
fysio

Interne scholing Mark Hulsbosch

Vorige week hebben we een interne scholing gehad over artrose,…