lage rug e-consult baarlo venlo venray

Rugklachten door thuiswerken?

Ook tijdens deze uitzonderlijke tijden kun je bij ons terecht voor rugzorg?

De rugspecialisten van Knooppunt Centrum voor Gezondheid helpen je graag met behulp van het laatste wetenschappelijk bewezen methode waaronder E-health applicaties van je rugklachten af. Hierbij maken wij gebruik van zorgplan systematiek. Wist je dat E-health een grote rol speelt in de zorgplan systematiek binnen Knooppunt?

E-health bij rugklachten

Bij onze rugspecialisten ben je verzekerd van de beste zorg voor je rug.

  • De behandeling begint direct bij je aanmelding. Iedere rugpijn is anders en de behandeling is maatwerk.
  • Je krijgt via de e-mail vragenlijsten opgestuurd om je klachten in kaart te brengen.
  • Vervolgens kunnen onze rugspecialisten samen met jou telefonisch of via een videoconsult de klachten en voortgang bespreken. 
  • Via de e-mail sturen onze rugspecialisten jou de nodige oefeningen en adviezen toe of ze zetten oefeningen klaar in de MijnKnooppunt App. Ze stellen voor jouw specifieke situatie een persoonlijk oefenprogramma op en geven je toegang tot video’s van de oefeningen, zodat je ze goed kunt uitvoeren. 

Exclusief bij praktijken van FysioTopics Nederland

Het Zorgplan Rugpijn is ontwikkeld door en voor professionals. Deze behandelwijze wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van FysioTopics Nederland. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor jou. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Last van je rug?

Weer lekker in je vel met Knooppunt!