REVALIDATIE NA CORONA/COVID-19

Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid hebben we een zorgstraat opgezet om optimale zorg te bieden bij de revalidatie van coronapatiënten.

Het behandelteam bestaat uit (long) fysiotherapeuten, ergotherapeuten, een diëtist, een slaapoefentherapeut / oefentherapeut Cesar en een logopedist.

Bij de begeleiding richten we ons zowel op de revalidatie van coronapatiënten die thuis ziek zijn geweest als patiënten die in het ziekenhuis hebben gelegen. Beide groepen blijven na herstel van COVID-19 vaak nog klachten ervaren. De klachten kunnen voor iedere ex-patiënt anders zijn. Lichamelijke klachten als vermoeidheid en afgenomen spierkracht komen veel voor. Maar ook geestelijke klachten als angst en concentratieproblemen. Daarom is de samenwerking tussen de  verschillende disciplines essentieel voor  de revalidatie.

Afhankelijk van de specifieke situatie kan dit later vervolgd worden met een leefstijl- of trainingsprogramma in onze praktijk.

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken naar aanleiding van jouw klachten als gevolg van corona? Bel dan  077-4778305 (Baarlo en Venlo),  0478-729932  (Venray) of stuur een mail.

“Een super vrouw, die weet wat ze doet. Enthousiast en vrolijk mens dat plezier heeft in haar werk. Ze weet waar ze over praat en hoe ze iedereen als individueel kan begeleiden op de beste manier. Geef duidelijke uitleg en oefeningen op eigen niveau. Erg betrokken en heeft plezier in haar werk en dit straalt ze uit naar ons. Voor elke vraag kon ik bij haar terecht en kwam ze met een oplossing of liet ze mij er goed overnadenken. Een topper als een fysiotherapeut die weet wat ze doet en haar werk goed doet! Ik ben haar super dankbaar en zou haar iedereen aanraden.”

zorgstraat venray baarlo venlo revalidatie ex- coronapatienten covid 19

Revalidatie na covid-19

Veel ex-coronapatiënten blijven klachten ervaren. Bij Knooppunt…