fysio venray

Onze VOP reis

Waar onze reis in september begon met genomineerd te worden voor de Venrayse Ondernemers Prijs, is deze begin januari met een echt hoogtepunt mogen eindigen! Toen stonden wij (Joost en Jan) met een gedeelte van onze toppers, de medewerkers van Venray, op het podium te presenteren. Ondanks dat wij helaas niet in de prijzen zijn gevallen, was dit een ervaring om nooit te vergeten.

Wat mogen wij trots zijn op onze praktijk, de medewerkers, de therapeuten en de patiënten, zonder dit alles zouden wij nooit zo ver mogen komen.

Het meedoen aan de VOP is niet alleen meedoen met een wedstrijd, tijdens de afgelopen vier maanden hebben wij namelijk nog veel meer gedaan.Door de VOP zijn wij terug gaan kijken naar alles wat we tot nu toe bereikt hebben en natuurlijk naar alle punten die nog kunnen worden verbeterd. We hebben doelen mogen opstellen voor de toekomst. Ons eigen verhaal mogen overbrengen op vele ondernemers die ons weer op zijn buurt konden inspireren met hun eigen verhalen. Maar bovenal hebben we mogen genieten van alle input van betrokkenen bij onze praktijk. De positiviteit die we hieruit mochten ontvangen laat ons nogmaals zien hoe belangrijk het is om je droom te volgen en mensen te mogen helpen.

De VOP heeft ons veel moois gebracht en geleerd, al dit gaan we zeker gebruiken om Knooppunt Centrum nog beter te maken. Dit door precies te doen wat wij het liefst doen, iedereen helpen weer lekker in zijn of haar vel te komen!