Nieuw: Cesar oefentherapie en slaapoefentherapie

Cesar therapie slaaptherapie en schroth-therapieVanaf 1 maart komt Jolanda Carpay ons team versterken. Jolanda is  oefentherapeut Cesar– en slaapoefentherapeut. Daarnaast geeft ze Schroth-therapie. Ze zal werkzaam zijn in Baarlo, Venray en Venlo.

Hieronder stelt ze zich voor:

“Mijn naam is Jolanda Carpay, geboren in 1973 en in 1996 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar.

In de afgelopen jaren heb ik gewerkt in verschillende praktijken en ben ik me gaan specialiseren in een aantal aandachtsgebieden: behandelen van scoliose bij jongeren maar ook volwassenen met de Methode Schroth,  het behandelen van slaapproblemen bij kinderen en volwassenen en het behandelen van mensen met chronische pijn.

Cesar oefentherapie gaat in basis vooral over het aanleren van ander houdings- en bewegingsgedrag en dat leren toepassen in alle dagelijkse bezigheden. Omdat zich dat niet beperkt tot thuis ben ik op dit moment bezig met de opleiding tot bedrijfsoefentherapeut om ook op de werkplek nog beter in te kunnen spelen op vraagstukken die arbeidsgerelateerd zijn.

Vitaliteit in brede zin van het woord heeft  mijn volle aandacht en waar kan dat beter tot uiting gebracht worden dan in een team van professionals met dezelfde visie.

Ik kijk er naar uit om samen te gaan werken binnen Knooppunt Centrum voor Gezondheid en hoop jullie snel te ontmoeten”.

 

Afspraak maken