De beste nekzorg voor jou!

Nekpijn is vervelend en zorgt ervoor dat je niet vrij kunt bewegen. Om je heen kijken of autorijden wordt plotseling een pijnlijke gebeurtenis. Het ontstaat zo maar ineens, doordat je een verkeerde beweging hebt gemaakt, of juist geleidelijk. De klachten kunnen gepaard gaan met hoofdpijn en duizeligheid. De klacht bevindt zich voornamelijk in de regio van de nek, maar kan daarnaast ook nog uitstralen naar de schouder, armen, tussen de schouderbladen en zelfs richting de kaak. Nekpijn is zeer hinderlijk en komt altijd ongelegen. Knooppunt Centrum van Gezondheid helpt je met behulp van het de laatste wetenschappelijke inzichten en zorgplannen zo snel mogelijk van je nekklachten af.

Persoonlijk

Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid ben je verzekerd van de beste zorg voor je nekklachten. De behandeling begint direct bij je aanmelding. Omdat iedere nekpijn uniek is, is een uitgebreid therapeutisch onderzoek essentieel. Bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid nemen we ruim de tijd voor het onderzoek van je nekklacht. Tijdens de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst en de aard van je nekpijn vastgesteld. Vanuit deze metingen wordt, in overleg met jou, een eerste behandelplan opgesteld. De behandeling van je nekpijn is altijd maatwerk, er wordt iedere zitting bijgehouden hoe het verloop van de klachten is, om vervolgens de behandeling hierop aan te passen.

De behandeling

De behandeling bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid bestaat uit een combinatie van manuele therapeutische behandelingen, oefentherapie zowel in de praktijk als thuis en online begeleiding door middel van onze eigen app. De nekspecialisten van Knooppunt Centrum voor Gezondheid werken met een breed scala aan behandelmethoden, zodat er voor iedere nekklacht een passende behandeling ingezet kan worden. Afhankelijk van de ernst van je klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Exclusief bij praktijken van FysioTopics

Het Zorgplan Nekpijn is ontwikkeld door professionals. Deze behandeling wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken die lid zijn van de vereniging FysioTopics. Binnen deze vereniging ontwikkelen samenwerkende fysiotherapiepraktijken hoogwaardige zorgplannen voor jou. Deze zorgplannen staan voor de hoogste kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld op basis van de landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

Last van je nek?

Weer lekker in je vel met Knooppunt!

fysio venlo venray baarlo knooppunt centrum voor gezondheid