gezond bewegen

Let’s move for a better world 2018

Van 12 t/m 31 maart doen we weer mee met de campagne ‘Let’s move for a better world’. Technogym zet zich wereldwijd in tegen het toenemend overgewicht bij de wereldbevolking:

‘’Een krachtige boodschap die sportcentra, leden, coaches en communities wijst op de gevaren van obesitas en de daaraan gerelateerde problemen. Een krachtige boodschap die hen motiveert om ​​een nog actievere levensstijl aan te nemen en om zich in te zetten voor een gezondere wereld en meer sociale interactie die leidt tot populariteitswinst op de sportvloer en op sociale netwerken.’’ (Technogym, 2018)

‘’Door deel te nemen aan de Let’s Move for a Better World campagne, beloof je om de fysieke activiteiten die uitgevoerd worden in jouw centrum aan een maatschappelijk goed doel te schenken. Om iedereen dezelfde mogelijkheden en kansen te bieden, ongeacht leeftijd, geslacht en niveau van fysieke fitheid, hebben we de MOVE gecreëerd, een nieuwe manier om fysieke activiteit te meten die bovendien de hele gemeenschap verbindt.’’ (Technogym, 2018)

Net zoals vorig jaar kun je als deelnemer een t-shirt verdienen met het aantal MOVEs dat je maakt. Tevens zullen wij een aantal prijzen gaan verloten onder de top deelnemers van de challenge in Baarlo en Venray.

Jij doet toch ook mee?!

Doe mee en meld je alvast aan, er zijn twee manieren om je aan te melden:
1. Via de MijnKnooppunt app: ga naar het klokje in de app, scroll omlaag en klik op let’s move for a better world en meld je aan.
2. Login op een van de Technogym apparaten in de praktijk. Scroll naar rechts, klik op let’s move for a better world, en meld je aan. Let op: dit kan pas vanaf 12 maart.

Prijzen

Dit zijn de prijzen die je kunt verdienen met je MOVEs.

  • Shirtjes (zo lang de voorraad sterkt) voor iedereen die 1500 MOVEs verzameld.
  • Overige prijzen die we gaan verloten onder de deelnemers die het lukt om 4000 of meer MOVEs verzamelen:
  1. Levit consult
  2. 1 maand gratis onbeperkt sporten
  3. Bluethooth Hartslag meter
  4. Bluethooth Hartslag meter
  5. Levit Recepten boek

De prijzen worden verloot onder de deelnemers van Baarlo en Venray samen.

Kom samen met ons in beweging en doe mee!