fysio

Knooppunt voor het zesde jaar op rij Plus Praktijk!

Afgelopen vrijdag, 8 december, werd de Health Care Auditing (HCA) afgenomen bij de praktijken van Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Waarbij voorheen alleen Baarlo en Venray werden getoetst, is dit jaar ook voor het eerst onze nieuwe praktijk in Venlo getoetst.
Met trots mogen wij zeggen dat alle drie de vestigingen de HCA hebben gehaald! Dit betekent dat wij voor het zesde jaar op rij voldoen aan de eisen voor het hoogste kwaliteitskeurmerk voor fysiotherapie.

Tijdens de HCA werd er een kritisch onderzoek gedaan naar de praktijkvoering op locatie. Twee auditoren van het HCA komen dan langs om gezamenlijk een beeld te vormen van alle bedrijfsprocessen. Zo werd er gekeken naar de praktijkinrichting, patiëntveiligheid, hygiëne, kwaliteitsregistratie, de implementatie van richtlijnen en de wijze waarop het methodisch handelen zichtbaar gemaakt wordt (waaronder dossiercontrole).

Op al deze punten is Knooppunt Centrum met een voldoende beoordeeld. Hierdoor behoren wij, als enige fysiotherapiepraktijk in Noord-Limburg, tot de Plus Praktijken van Nederland. Als Plus Praktijk staan wij voor kwaliteit, waardoor u als patiënt altijd de beste zorg wordt geboden.

Zilveren Kruis: ‘Een Plus Praktijk fysiotherapie zet net dat ene stapje extra voor de klant. Plus Praktijken leveren betere kwaliteit, en maken dat ook inzichtelijk’.

Wij zijn trots op ons team dat wederom deze fantastische prestatie mede mogelijk heeft gemaakt!