De beste zorg bij hand- en polsklachten!

De handen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Alle kleine structuren in de hand, pols en onderarm staan nauw met elkaar in verbinding. Hierdoor kunnen kleine letsels voor grote problemen zorgen bij het uitvoeren van je werkzaamheden, hobby’s en dagelijkse handelingen.

Persoonlijk

Bij onze handtherapeut ben je verzekerd van de beste zorg bij hand- en of polsproblemen. De handtherapeut richt zich op klachten van de pols, de hand en de vingers. Er wordt ingezoomd op de handelingen of bewegingen die voor u lastig of pijnlijk zijn en dit wordt gekoppeld aan uw dagelijkse activiteiten, werkzaamheden of hobby’s. De behandeling is altijd op maat met als doel dat u alles weer kunt uitvoeren dat voor u belangrijk is.

Klachten

Veel voorkomende klachten zijn:

  • Pijn, tintelingen of een gevoelsstoornis in de hand of pols.
  • Pijnklachten aan de duim
  • Stijfheid
  • Niet goed kunnen bewegen van de hand, pols of vingers
  • Krachtverlies hand, pols of vingers
  • Blijven hangen van vinger(s)
  • Zwelling

Een blessure aan de hand heeft vaak grote gevolgen voor het dagelijks functioneren. Daarom is het belangrijk om blessures aan je hand en pols tijdig en op de juiste manier te behandelen.

De behandeling

Tijdens de eerste afspraak kun je de klachten met de handtherapeut bespreken. Hij zal je lichamelijk onderzoeken en indien zinvol ook echografisch onderzoek verrichten. Aan de hand van deze uitkomsten maakt de handtherapeut samen met jou een behandelplan op maat.

De handtherapeut heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van echografisch onderzoek, shockwave therapie en het maken van spalken op maat. Ook het oefenen en verbeteren van de mobiliteit (beweeglijkheid), spierkracht, coördinatie, stabiliteit en het aanmeten van spalken behoort tot het werkveld van de handtherapeut. Er is zelfs de mogelijkheid voor oefeningen of houdingsadviezen binnen een voor u betekenisvolle activiteit zoals werk en/of hobby’s. Onze handtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Handtherapie en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici.

Last van je handen of pols?

Weer lekker in je vel met Knooppunt!

handklachten polsklachten

handtherapie baarlo venray venlo

Last van hand of pols?

Loop er niet mee door! Maak een afspraak met  Eef, onze handtherapeut. Wat…