geriatrie fysiotherapie ehealth venray baarlo venlo

Geriatrie fysiotherapie en e-consult

Als geriatrie-fysiotherapeuten zijn wij een heel belangrijke schakel in de zorg-keten.

Wij zijn bewegingsexperts voor de oudere mens en kunnen u op weg helpen als bewegen moeilijker lijkt te worden. Ook als er chronische ziekten optreden, zoals bv. MS, Parkinson, COPD, Diabetes, Reuma en beroertes.

In deze barre tijden van corona wil Knooppunt Centrum voor Gezondheid contact met u houden 

om uw bewegen in stand te houden. Elke dag even naar buiten als het kan is voor elk mens nodig.Dat contact houden met Knooppunt kan door;

  • een telefonisch consult, waarin we u begeleiden bij al uw vragen omtrent bewegen, medicijninname, eten en al wat van belang is voor uw conditie.
  • een video consult, als u dat fijn vindt.
  • het toesturen van een oefenschema waarmee u aan de slag kunt. Daarna houden we contact met u om te weten of al deze oefeningen ook lukken en of er iets toegevoegd kan worden.

Voor elke oudere blijft bewegen van belang.

Pak je nordic walking stokken uit de kast en maak een heerlijke wandeling, stap weer eens op uw hometrainer, fiets 15 minuten, neem  bijv. flesjes water als gewichtjes of een bezemsteel om uw armen te trainen.

 

Kortom, ga aan de slag, ook thuis!!!!!!

En voor vragen, bel naar Knooppunt Centrum voor Gezondheid: 0478 729932 (Venray) of 077 4778305 (Baarlo/Venlo) of mail naar [email protected].

geriatrie fysiotherapie venray venlo baarlogeriatrie fysiotherapie venray venlo baarloparkinson therapie