Fysiotherapie Venlo

Op zoek naar een fysiotherapie Venlo?

Onze fysiotherapeuten helpen je écht van je klachten af.

Knooppunt Centrum voor Gezondheid is een fysiotherapeut gebaseerd in Venlo. Ook heeft Knooppunt Centrum voor Gezondheid praktijken in Baarlo en Venray. Door ons team van meer dan 30 gespecialiseerde fysiotherapeuten kunnen wij je klacht altijd verhelpen. Onze therapeuten bij fysiotherapie Venlo zijn professionals, die allen hetzelfde doel voor ogen hebben: zorgen dat je optimale therapeutische zorg krijgt door zoveel mogelijk disciplines samen te voegen onder één dak. Een écht team dus! Zo kunnen wij intensieve samenwerking garanderen, iets waar jij vervolgens de vruchten van plukt.

In onze fysiotherapie praktijk staan een breed scala aan specialisten voor je klaar zodat we de meest uiteenlopende gezondheidsklachten snel en adequaat kunnen behandelen. Naast het behandelen van klachten richten wij ons op duurzaam herstel, daarom zetten wij ons in voor het bevorderen van een gezonde leefstijl.

Waarom Knooppunt Centrum voor Gezondheid?

Er zijn natuurlijk veel fysiotherapeuten in Venlo. Waarom zou u dan voor ons moeten kiezen?

  • De behandelingen kunnen bij ons DIRECT beginnen, GEEN wachttijden
  • Door onze vestigingen in Venlo, Baarlo én Venray is er altijd een fysiopraktijk in de buurt
  • Meer dan 30 gespecialiseerde fysiotherapeuten zijn bij ons werkzaam
  • Alle disciplines onder één dak
  • Doordat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars kun je altijd bij ons terecht
  • Ruim 900 patiënten hebben ons beoordeeld met een gemiddelde van een 9,1!
  • Nederlandse Zorgverzekeraars beoordelen onze praktijk als Topzorg en Pluspraktijk

Hoe gaat de eerste afspraak in zijn werking?

De eerste afspraak bij de fysiotherapie bestaat altijd uit een intake. Aansluitend plannen we meestal een behandeling, zodat jouw herstel meteen kan starten.

Tijdens de intake inventariseren we jouw klachten en/of wensen en de invloed daarvan op je bewegingen. We praten er met jou over en verrichten direct onderzoek. Daarna bespreken we met jou onze bevindingen. Wij vertellen wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van jou verwachten om weer snel goed te kunnen functioneren. Gedurende de (aansluitende) behandeling gaat onze therapeut actief met jou en je klachten aan de slag.

Een eerste afspraak, intake én behandeling, duurt ongeveer 45 minuten. Dit komt doordat onze therapeuten moeten voldoen aan eisen van jouw zorgverzekeraar met betrekking tot de dossiervorming. Naast een goede dossieropbouw, willen we voldoende tijd reserveren om actief met jou en je klacht aan de slag te gaan. Vandaar dat een eerste afspraak langer kan duren dan een standaardbehandeling. De vervolgafspraken duren maximaal 25 minuten.

Online afspraak maken

Contracten met ALLE zorgverzekeraars

Doordat wij contracten hebben met alle zorgverzekeraars, ben je verzekerd van dekking van je behandelingen, mits je daar natuurlijk voor verzekerd bent. Dit betekent dat onze praktijk bij jouw zorgverzekeraar de behandelingen declareert.

Jij bent voor ons de Allerbelangrijkste

Jouw gezondheid, dat is onze focus. Naast het snel en adequaat behandelen van uiteenlopende gezondheidsklachten richten wij ons op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Daarvoor brengen we een breed scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak. Op die manier kunnen we je altijd een zinvolle behandeling op maat bieden. Een behandeling die jou echt verder helpt.

Of het nu gaat om acute klachten, sportblessures, chronische pijnen, klachten bij zwangerschap, ouderdomspijn, pijn bij ziekte, psychisch in de knoop zitten, of overgewicht: Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft voor elke gezondheidsklacht de best passende oplossing. Niet voor niks is onze praktijk door de Nederlandse zorgverzekeraars beoordeeld als Topzorg en PlusPraktijk.
Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg via een multidisciplinair centrum voor gezondheid waarbij de mens centraal staat. Knooppunt Centrum voor Gezondheid heeft geen wachttijden.

Knooppunt Centrum voor Gezondheid is gevestigd in Baarlo, Venray en in Venlo. Voor Fysiotherapie Venlo kun je dus uitstekend terecht in onze vestiging. Neem contact met ons op, of maak een afspraak!

gratis inloopspreekuur fysiotherapie venray baarlo