Fysio Venlo

Op zoek naar een fysio in Venlo? Knooppunt Centrum voor Gezondheid helpt je graag verder. Op het gebied van fysieke gesteldheid zijn wij in Venlo en omgeving de ideale partij. Naast onze vestigingen in Venray en Baarlo zijn wij dus ook gevestigd in Venlo en voorzien wij ook Fysiotherapie in Venlo.

Knooppunt Centrum voor gezondheid

Knooppunt Centrum voor Gezondheid is door zowel CZ en Achmea/Agis erkend als Pluspraktijk, en door Menzis als Topzorgpraktijk. Dat onderstreept de werkwijze van ons. Wij gaan altijd voor kwaliteit en topzorg. Dit doen we middels een multidisciplinair centrum voor gezondheid met enkel top fysiotherapeuten.

Verschillende soorten klachten

Bij ons kun je terecht met alle soorten klachten. Of het nu gaat om pijn in je schouder, knieklachten, nekklachten, voet- of enkelklachten, rugklachten of klachten die gepaard gaan met ouderdom. Onze fysio specialisten in Venlo helpen je graag verder. De fysio in Venlo van Knooppunt Centrum voor Gezondheid staat bekend om de expertise die zij hebben, en ook overbrengen op de cliënten.

Fysio Venlo  

Het verhelpen van de bovengenoemde klachten valt in de ogen van Knooppunt Centrum voor Gezondheid onder Herstel. Naast herstel zijn er twee andere zaken waarop Knooppunt Centrum voor Gezondheid zich mede middels fysio Venlo op focust.
Ten eerste focussen wij ons op het stimuleren en helpen opzetten van een vitale levensstijl. Wanneer iemand moeite heeft met het starten met bewegen, op zijn of haar voeding letten of het veranderen van de mindset helpen wij daar graag mee. Onze fysio in Venlo hecht daar extreem veel waarde aan.

Daarnaast focussen wij ons op het ondersteunen van mensen om in optimale conditie te geraken. Onze trainers helpen je graag op weg, en hebben voor ieder type sporter een oplossing op maat. Van recreatieve sporter tot topsporter,

Benieuwd geworden naar wat onze fysiotherapie in Venlo voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, of bekijk hoe een eerste afspraak bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid eruitziet. We zien je graag verschijnen.