Frequently Asked Questions corona

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

1. Gaan behandelingen door en kan ik me nog steeds aanmelden? 

Ja, je bent als (nieuwe) cliënt nog steeds welkom in onze praktijken in Baarlo, Venray en Venlo.  

Op dit moment wordt van fysiotherapeuten verwacht dat zij doorgaan met behandelen. Er wordt zelfs een beroep op ons gedaan open te blijven om de druk op de huisartsenpraktijken juist nu niet te laten toenemen. 

We volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD.  

Wij streven ons hygiëneprotocol na en verzoeken je met klem thuis te blijven en de afspraak te annuleren en/of te verzetten bij (milde) verkoudheidsklachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of bij een verhoging tot 38.  

 

2. Gaan de groepstrainingen door? 

N.a.v. het advies van RIVM en GGD van zondag 15 maart zijn er vanaf 16 maart tijdelijk geen groepslessen en is er geen vrije training in de trainingszaal bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid. Op dit moment geldt dit tot en met 6 april 2020. 

Om ervoor te zorgen dat je toch kunt blijven trainen hebben we voor onze leden een thuisprogramma samengesteld. Tot en met 6 april maken we iedere week een nieuw trainingsschema. 

 

3. Kan ik vrij trainen in de trainingszaal?

Nee, de trainingszaal is alleen open voor 1-op-1 training met een therapeut (zoals personal training).  

 

4. Hoe gaan jullie om met kwetsbare patiënten? 

Kun je op dit moment niet naar onze praktijk te komen? Voor veel klachten kunnen wij ook op afstand wat betekenen. Stuur een mailtje naar [email protected]. 

 

 Mochten er zaken veranderen met betrekking tot de fysiotherapie en/of trainingen dan zullen wij dit via de bekende kanalen (mail, website en Facebook) laten weten. Hou dit dus in de gaten.