Even voorstellen: Climmy Timmermans

Climmy Timmermans komt ons ergo team versterken!
Vandaag start Climmy Timmermans als ergotherapeut bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid in Venray, Baarlo en Venlo. Zij stelt zichzelf graag voor:

“Mijn naam is Climmy Timmermans, 26 jaar, geboren in Kessel en nu woonachtig in Roggel. Vanaf vandaag ben ik officieel in dienst bij Knooppunt als ergotherapeut.
Na het afronden van de middelbare school ben ik eerst de sportwereld gaan ontdekken. Ik heb met veel plezier de opleiding als bewegingsagoog aan het CIOS doorlopen. Vervolgens ben ik ergotherapie gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2018 ben ik afgestuurd en aan de slag gegaan bij Libra Revalidatie & Audiologie locatie Leijpark en Blixembosch. Hier behandel ik mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel.
Bij Knooppunt zal ik uiteenlopende vraagstukken oppakken met allemaal een onderliggen doel: betekenisvolle activiteiten weer mogelijk maken! Samen zullen we zoeken naar mogelijke oplossingen die helpen met de situatie om te gaan. Ik kijk uit naar alle nieuwe samenwerkingen binnen deze mooie organisatie”.

Welkom Climmy! Fijn dat je ons team komt versterken.

ergotherapie venlo venray baarlo