eGym Fitness Cirkel- fit in slechts 2x 30 minuten per week!

Uniek in Baarlo is de slimme krachtcirkel van eGym in combinatie met efle-xx mobiliteitstraining!

eGym staat voor de meest efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ben je druk met werk, gezin en sociaal leven? Onze eGym Fitness is dé perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar gewoon weinig tijd hebben. Langere tijd niet gesport? Ook dán is trainen met eGym ideaal!

Wat is eGym

eGym Fitness is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De EGYM-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in . Je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op de eGym cirkel?

✓ Eenvoudig en veilig
✓ Effectieve training
✓ Slechts 2 x 30 minuten per week
✓ Optimale begeleiding
✓ Spiertraining geschikt voor iedereen! Makkelijker, leuker én motiverender

Naast eGym hebben we ook geïnvesteerd in het efle-xx concept. Als je een kantoorbaan hebt, veel in de auto zit of je vrije tijd vooral zittend doorbrengt, dan passen je spieren zich op termijn aan deze verkeerde houdingen aan. Met als gevolg verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam, zoals de borst en heupbuigers, wat uiteindelijk voor fysieke klachten gaat zorgen.
Mobiliteitstraining met efle-xx is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan en om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

Met dit nieuwe concept zet Knooppunt Centrum voor Gezondheid een grote stap op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Zet de eerste stap naar een duurzaam gezonde leefstijl en maak direct een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

“Door de eGym cirkel doe ik weer aan krachttraining.”

John

“Erg leuk en krachtresultaat gaat snel omhoog.”

Hennie

“De verschillende trainingsprikkels werken motiverend, zeker in combinatie met de app!”

Theo

“Perfect systeem voor beginners, zeker (z)weten!”

Monique

“Uitdagend & serieus trainen.”

Nicole

“De eGym cirkel is leuk. Je traint altijd in het juiste ritme & juiste afstelling.”

Anita

“Intensief & je kan niet meer valsspelen.”

Nelly

“Het was even wennen in het begin, maar nu is het verslavend om de muntjes te vangen. Het is een gezonde verslaving. En het blijft leuk!”

Yvon

Efle-xx

Voorkom en corrigeer een verkeerde houding met efle-xx!

efle-xx maakt mobiliteitstraining geschikt voor iedereen: snel, effectief en heel eenvoudig.
Wist je dat de gemiddelde volwassen persoon in Nederland 8,5 uur per dag zittend doorbrengt? In de auto, op kantoor, of thuis op de bank, meestal nemen we een voorovergebogen houding aan. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan.

Het gevolg: verkorte spieren aan de voorzijde van ons lichaam zoals de borst en heupbuigers. Hierdoor neemt onze flexibiliteit af en ontstaan er rug-, nek- en schouderklachten.

Zit je veel tijdens je werk of in je vrije tijd? Dan is efle-xx de perfecte oplossing voor jou!
efle-xx is ook ideaal voor sporters die last hebben van verkorte spieren door hun eenzijdige trainingsbelasting.

Waarom training met efle-xx?

Mobiliteitstraining met efle-xx is bedoeld om de gevolgen van de eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij efle-xx de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.

De voordelen van efle-xx:

✓ Training van 14 verschillende spiergroepen
✓ Automatische toestelinstellingen
✓ Veilige en begeleide uitvoering van de oefening
✓ Resultaten zicht- en voelbaar binnen 3 tot 6 weken!

Zet de eerste stap naar een duurzame gezonde leefstijl en maak direct een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Wetenschappelijke onderbouwing

2020_EGYM sportwetenschappelijke onderbouwing