Vernieuwend trainingsconcept bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid in Baarlo

2 oktober starten we met een vernieuwend trainingsconcept dat de training makkelijker, leuker en motiverender maakt. Wie wil dat nou niet?!

Het concept bestaat uit 2 compleet nieuwe trainingsconcepten , EGYM en eFle-xx., die zorgen voor meer fitheid, vitaliteit en beweeglijkheid!

EGYM is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Jouw fysiotherapeut of trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.
Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

 

Mobiliteitstraining met eFle-xx is bedoeld om de gevolgen van eenzijdige bewegingen uit het dagelijks leven tegen te gaan. Gebaseerd op de principes van yoga en de laatste inzichten uit de medische trainingstherapie, is het bij eFle-xx de bedoeling om verkeerde houdingen te corrigeren en te voorkomen.