ehealth venray

E-Health

Sinds de aanwezigheid van het coronavirus in Nederland geven we bij Knooppunt Centrum voor Gezondheid steeds meer fysiotherapie op afstand, zodat we je kunnen blijven helpen bij pijnklachten en andere hulpvragen. Maar hoe werkt dat nu precies? 

Je krijgt via de e-mail vragenlijsten opgestuurd om je klachten in kaart te brengen. Vervolgens kan de fysiotherapeut samen met jou telefonisch of via een videoconsult de klachten en voortgang bespreken. Via e-mail kunnen we dan de nodige oefeningen en adviezen toesturen of voor je klaarzetten in de MijnKnooppunt App. De fysiotherapeut stelt voor jouw specifieke situatie een persoonlijk oefenprogramma op en geeft je toegang tot video’s van de oefeningen, zodat je ze goed kunt uitvoeren. 

Indien je aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan ben je ook automatisch verzekerd voor begeleiding  met econsults. De afspraken hiervoor worden dan bij jouw zorgverzekeraar gedeclareerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor vragen of voor het maken van een digitaal consult kunt u bellen naar: 077 4778305 of 0478 729932 of mailen naar [email protected].