Biocircuit

Het BIOCIRCUIT is een innovatief, computergestuurd en begeleid trainingsprogramma waarbij je een op maat gemaakt programma in minder dan 30 minuten afwerkt. De toestellen staan in cirkelvorm en passen zich automatisch aan aan jouw lichaam, houding en niveau. Na een uitgebreid individueel intakegesprek met een coach wordt jouw specifieke doel ingevoerd in het programma en het enige wat jij nog moet doen is sporten en genieten van het toewerken naar jouw fitnessdoel, of dit nu gewicht verliezen, kracht opbouwen, of gezond ouder worden is. Het circuit heeft alles wat je nodig hebt om je spieren maximaal te activeren. Deze snelle en effectieve training staat altijd voor jou klaar.

Waarom Biocircuit?

✓ Eén login: je kunt direct aan de slag met je eigen programma.
✓ Nooit meer wachten tot een toestel beschikbaar is.
✓ Toestellen die jou kennen en zich automatisch aanpassen aan jou.
✓ Een effectieve training die niet langer duurt dan 30 minuten.
✓ Mogelijk voor ieder fitnessdoel, van ouderen tot fanatieke jonge sporters.

Hoe het werkt?

De Biocircuit Coach stelt met jou de apparatuur in en je doet een test per toestel. Daarna kies je met welk trainingsdoel je aan de slag gaat: Boost Performance of afslanken of spierversteviging? Welk doel het ook is, met het BIOCIRCUIT is het mogelijk.

De training

Na de instellingen kun je trainen. Het slimme circuit zorgt ervoor dat je elk moment van de dag kunt instromen. Oefeningen, belasting en inspanning/rust zijn vastgelegd en geïntegreerd in gepersonaliseerde BIOCIRCUIT-programma’s. Met maar 1x inloggen worden alle toestellen die je doet op maat voor je ingesteld! Na 30 minuten ben je klaar.