LEEFSTIJLCOACHING

Jouw evenwicht in eten, bewegen & mindset

Ben jij niet tevreden over je huidige leefstijl dan is het tijd voor verandering. Weet jij niet waar te beginnen of weet je het wel maar lukt het je maar niet om het ook daadwerkelijk vol te houden? Dan ben je bij het Kooppunt Leefstijl Programma op de juiste plek.

Na een uitgebreide leefstijlcheck van onze gecertificeerde Leefstijlcoaches ga je samen op weg naar een langdurig gezonde leefstijl, passend bij jouw situatie.

Zet de eerste stap en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via de button bovenaan de pagina.

Fitcheck

Alle sporters bij Knooppunt beginnen met een FITcheck. Voordat je daadwerkelijk gaat starten wordt er een persoonlijk programma voor je gemaakt. Dat programma wordt gebaseerd op je huidige fysieke gesteldheid in combinatie met je doelstelling. Die fysieke gesteldheid gaan we meten tijdens de FITcheck. Eerst wordt er gekeken naar je bloeddruk, glucose en cholesterol. Vervolgens maakt onze weegschaal een analyse van je lichaamssamenstelling, doe je een fietstest en een aantal krachttesten. De uitkomst van deze testen worden aan het einde van de FITcheck met je besproken.

Leefstijlcheck

Hoewel beweging een belangrijk onderdeel is gaat je leefstijl over meer dan alleen sporten. Samen met je persoonlijke leefstijlcoach leg je vast hoe jouw totale leefstijl eruit ziet. Je doelstelling wordt besproken, concreet gemaakt en er worden actiepunten opgesteld. De leefstijlcoach helpt jou om theoretische kennis om te zetten in de praktijk en geeft je handvaten om het in de toekomst zelfstandig op te pakken. Ons programma is er op ingericht dat je die leefstijlcoach na afloop niet meer nodig hebt.

Onze ervaren specialisten begeleiden je graag op weg naar een langdurig gezonde leefstijl, passend bij jouw situatie.

Wil je alleen aan de slag met je sportdoelen dan bieden wij hiervoor Personal Training  en het Knooppunt Fit Programma; trainen in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een Fit coach of fysiotherapeut.