LEEFSTIJLCOACHING

Jouw evenwicht in eten, bewegen & mindset

Het Kooppunt Leefstijl Programma, is voor jou wanneer je verandering wil. Je weet niet waar te beginnen of je weet het juist heel goed maar het lukt je maar niet. Of het lukt je voor 2 weken en daarna val je toch weer terug.

Knooppunt Leefstijl is een totaalprogramma waar naast beweging ook aandacht is voor voeding, gewoontes, stress en ontspanning. Na een uitgebreide leefstijlcheck van onze gecertificeerde Leefstijlcoaches ga je samen op weg naar een langdurig gezonde leefstijl, passend bij jouw situatie.

Zet de eerste stap en maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via de button bovenaan de pagina.

Leefstijlcheck

Hoewel beweging een belangrijk onderdeel is gaat je leefstijl over meer dan alleen sporten. Samen met je persoonlijke leefstijlcoach leg je vast hoe jouw totale leefstijl eruit ziet. Je doelstelling wordt besproken, concreet gemaakt en er worden actiepunten opgesteld. De leefstijlcoach helpt jou om theoretische kennis om te zetten in de praktijk en geeft je handvaten om het in de toekomst zelfstandig op te pakken. Ons programma is er op ingericht dat je die leefstijlcoach na afloop niet meer nodig hebt.

Onze ervaren specialisten begeleiden je graag op weg naar een langdurig gezonde leefstijl, passend bij jouw situatie.

Wil je alleen aan de slag met je sportdoelen dan bieden wij hiervoor Personal Training  en het Knooppunt Fit Programma; trainen in een veilige en verantwoorde (sport)omgeving, onder begeleiding van een Fit coach of fysiotherapeut.