ERGOTHERAPIE

Dagelijks handelen (opnieuw) mogelijk maken

Dat is de kracht van de ergotherapeut! Wanneer werk, hobby´s, huishoudelijke taken of andere dagelijkse bezigheden moeizaam verlopen kan een ergotherapeut ondersteuning bieden. De oorzaak van de ervaren problemen kan heel uiteenlopend zijn. Er wordt altijd een behandelplan op maat gemaakt met aandacht voor oplossingen die in jouw situatie helpend kunnen zijn.

Wij kunnen iets voor jou betekenen bij problemen met:

· Concentratie en/of geheugen
· Vermoeidheid
· Arm, hand of pols
· Aan- en uittrekken van steunkousen
· Zelfverzorging
· Veilig zelfstandig thuis wonen
· Vervoerstraining (scootmobiel of driewielfiets)
· Werkhervatting of re-integratie
· Zit of lighouding
· Inzetten juiste hulpmiddelen, bijvoorbeeld rolstoel, drempelhulpen of (bed)beugels

Ergotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Je hebt geen verwijzing nodig en kunt direct bij ons terecht. Heb je vragen of denk je dat ergotherapie iets voor jou of je naasten kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een eerste afspraak door op onderstaande knop te klikken.

“Ik kan iedereen ergotherapeut Eef aanbevelen! Eef had alle tijd en ruimte voor antwoord en ik kreeg tips voor partner. Verder dacht hij mee om laatste afspraak nog dit kalenderjaar te plannen i.v.m. opgebruikte eigenrisico… dát alles noem ik nog eens klantgerichte service! ”

Evelyn van Geenen

“Perfecte zorg en zeer professioneel.”

Matt van de Pasch

“Ergo- en handtherapeut Eef is zelf enthousiast, en dan is het mogelijk dit ook op de patiënt over te brengen.”

Anoniem

“Therapeuten gaan in gesprek en luisteren naar je. Daarnaast hebben ze veel kennis, zijn gedreven. Ook vragen worden beantwoord. Dat kan tijdens behandeling, maar ook via email. Snelle reactie waardoor je zelf verder kunt en geen dagen hoeft te wachten met oefenen. Hebben ook veel tips die je kunt uit proberen, zonder dat je speciale dingen moet aanschaffen. Ieder heeft zijn eigen vakgebied, maar overleggen ook goed met elkaar”.

Anoniem