ECHOGRAFISCH ONDERZOEK

Een specifiekere diagnose met echografie

Wij combineren onze Shockwave en EPTE behandelingen met echografisch onderzoek. Hiermee kan de precieze bron van de pijn gelokaliseerd worden, zodat er doelgericht behandeld kan worden. Voor jou houdt dat in dat je sneller van je klachten af bent.

Met echografie kan een veel specifiekere diagnose gesteld worden. Welke structuurverandering gaat samen met een functiestoornis? Kunnen we dit zelf behandelen of verwijzen we door naar een ziekenhuis? Een gescheurde pees vraagt om een heel andere aanpak dan een gezwollen pees. Ook herstel belemmerende factoren worden eerder duidelijk: een cyste bijvoorbeeld, of verkalking. Met echografie weet je of een bepaalde behandelmethode kansrijk zal zijn.

Dit is een behandeling van ons Pees & Spier Expertise Centrum waar we aandacht hebben voor cliënten die chronisch pijn ervaren aan pezen of spieren. Met onze effectieve behandelingen helpen wij je écht verder. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald welke methode het best geschikt is om jou van jouw pijn af te helpen. Mogelijke behandelingen zijn echografisch onderzoek, (gefocusseerde) Shockwave therapie, EPTE en Flywheel Kinetic training.